Alv van de Vrienden van het Vondelpark

De verouderde website van de Vrienden van het Vondelpark

Vondelpark: 17 november 2017

Na een eerdere oproep (Zie Vergadering Over De Toekomst Van De Vrienden Van Het Vondelpark) hebben rond de 80 leden gereageerd door het bestuur op te roepen deze vergadering zo spoedig mogelijk te organiseren. Dit is inmiddels gebeurd.

De vergadering wordt gehouden op donderdag 23 november om 20:00 uur in Huis voor de Wijk Olympus, Hygiëaplein 10, Amsterdam

Deze oud-bestuursleden hebben een reddingsplan opgesteld die tijdens deze vergadering ter tafel zal komen. Dit plan behelst dat er een nieuw bestuur zal moeten aantreden, die administratief orde op zaken moet gaan stellen, en een definitief bestuur moet benoemen. Binnen zes maanden moet de vereniging weer de onafhankelijke organisatie zijn die de belangen van de bezoekers van het park behartigt, zoals het al bijna 30 jaar met succes gedaan heeft.

Wij hebben niet het idee dat de aankondiging van de vergadering bij alle leden aangekomen is, vandaar via deze weg deze oproep. Bent u lid van de vvvp, dan is het belangrijk dat u uw stem laat horen, want zoals het er nu naar uitziet dreigt de vvvp opgeheven te worden. Lid bent u als u zich ooit hebt opgegeven als lid, ook als u een achterstand aan contributiebetalingen heeft. Bent u van plan te komen, dan is het prettig als u uw komst aankondigt per mail aan alv@hetVondelpark.net .

Bent u verhinderd, dan is het belangrijk dat u een ander lid machtigt met uw stem. Stuur daarvoor een mail aan alv@hetVondelpark.net met de mededeling dat u een ander lid machtigt om namens u uw stem uit te brengen. Kent u andere leden van de vvvp, breng ze dan op de hoogte van deze vergadering, en de noodzaak om deze te bezoeken.

Een Nieuw Bestuur

Als het aan de verontruste groep ligt wordt tijdens deze vergadering een nieuw bestuur aangesteld. Zij stellen de volgende leden voor:

Daniƫl Kropveld
Een van de oprichters van de vvvp en eerste voorzitter.
Hoofdredacteur van de site https://www.hetvondelpark.net.
Beschermer van de paddentrek.
Sven Pinck
Oud secretaris van onze vereniging.
Manager van HR-bureau Hollandse Peper.
Zie ook:http://www.hollandsepeper.nl
Ad van Vugt
Actief lid en donateur van onze vereniging.
Ondernemer en bedrijfsadviseur.
Zie ook: https://www.advanvugt.nl

Deze personen zullen tijdens de vergadering hun reddingsplan uiteenzetten.

Wij hopen u als lid van de vvvp op deze belangrijke vergadering te zien,

Ter verduidelijking: hetVondelpark.net is geen onderdeel van de vvvp.


52.3468,4.8625
De plaats waar de vergadering plaats zal vinden

Reageer op dit artikel:

Mijn naam:
Bericht:
Mijn mening over dit artikel:
Vul code in: Captcha


Categorie: 2017 | Vriendenvereniging