Neem contact op met de Redactie

Met dit formulier kunt u een reactie sturen

Mijn naam:
Mijn mail adres:
Onderwerp:
Bericht:
Publicatie OK:
Geef mij antwoord:
Vul code in: Captcha

Gebruiksaanwijzing: Vul naam, mail-adres en onderwerp in. Schrijf uw bericht. (deze velden verplicht in te vullen.)
Als u akkoord gaat dat delen van uw bericht op de webstek verschijnen, laat u Publicatie OK aangevinkt staan (persoonlijke gegevens worden nooit gepubliceerd).
Wilt u antwoord, vink dan Geef mij antwoord aan. Zorg er dan wel voor dat het ingevulde mail-adres juist is!
Kopieer de 4-cijferige code in het vakje ernaast. Dat is om spam te voorkomen.

Wilt u reageren op de inhoud van een artikel? Dan kunt u beter bij dat artikel een reactie achterlaten. U ziet het reactieformulier als u op Lees meer... klikt onderaan dat artikel.

Als u iets verloren of gevonden hebt, kunt u beter het Verloren-formulier invullen.

Wilt u zich als vrijwilliger opgeven, kunt u beter het Vrijwilliger-formulier invullen.

Let op dat ik geen vragen kan beantwoorden over juridische zaken (Is het toegestaan dat ik ...?). Voor dergelijke zaken neemt u contact op met de afdeling Vergunningen of Voorlichting van Stadsdeel Zuid. (Telefoon 14-020)

Wij geven ook geen toeristische informatie, Lees de FAQ of zoek jouw informatie ergens anders. Berichten als Waar kan ik een fiets huren? of Waar kan ik picknicken? worden niet beantwoord.

Wij zijn ook geen werkgever. Als u een baan zoekt in relatie met het Vondelpark, dient u uw sollicitatie aan de Gemeente Amsterdam te sturen.

Wilt u antwoord? Reken dan op enkele dagen tot langer dan een week voor antwoord. Vaak kan ik de hoeveelheid binnenkomende mail gewoon niet aan!