Open Dagen Koeweide

Een van de poelen op de Koeweide

Vondelpark: 22 juli 2013

De Koeweide is dat stuk ruig land waar je vaak langs fietst en misschien wel afvraagt hoe het er daar precies uitziet. Helaas is er dan dat hoge hek dat de toegang verspert.

Binnenkort zijn er mogelijkheden om dit prachtige stuk natuur midden in de stad te bezoeken. De SOOZ houdt open dagen op de Koeweide. Op de open dagen kan iedereen gratis en zonder vooraanmelding een rondleiding krijgen over de Koeweide. Dit onder leiding van ervaren gidsen die de SOOZ zelf heeft opgeleid.

De SOOZ is actief op natuur (-educatief) gebied in heel Amsterdam Zuid en ook in het Vondelpark. Het organiseert werkochtenden voor kinderen uit de buurt onder leiding van deze gidsen, en twee keer in de maand werkochtenden voor vrijwilligers die de handen flink uit de mouwen willen steken, en een bijdrage willen geven aan de natuurontwikkeling in het park.

Op de stand bij de ingang krijgt u alle informatie over de activiteiten die de SOOZ organiseert. U kunt daar ook een soepje proberen die gekookt is met lokale kruiden.

De datums en tijden van de Open Dagen zijn:

  • Woensdag 24 juli: 14.30-17.30 uur
  • Donderdag 8 augustus: 18.30-21.30 uur
  • Dinsdag 20 augustus: 18.30-21.30 uur
  • Zaterdag 24 augustus: 10.00-13.00 uur

Controleer de datum voor aller zekerheid op de webstek van de SOOZ


Reageer op dit artikel:

Mijn naam:
Bericht:
Mijn mening over dit artikel:
Vul code in: Captcha