Gevonden en verloren advertenties

Heeft u iets in het Vondelpark verloren of gevonden?

Gaat het om iets kleins, bijvoorbeeld een handschoen, dan kunt u eerst bij het Vindhek kijken. Deze bevindt zich bij de brug over het Vondelpark.

Personeel van het Vondelpark zal gevonden voorwerpen altijd inleveren bij de politie. Informeer daarom ook bij Bureau Gevonden Voorwerpen achter het Leidseplein.

Of u kunt hier gratis een berichtje plaatsen. Geef hier uw advertentie op.

Wilt u reageren op een advertentie?

Verloren Zakmes

Vondelpark, 15 juli 2018

Hoi, ik ben op woensdag, 4 juli 2018 bij een trappetje bij de grote brug in het vondelpark mijn zakmesje kwijtgeraakt.
Dit was een cadeau, en het is onderdeel van een survival setje met allerlei opzetstukjes. Het is niet meer te krijgen, custom gemaakt.
Ik zou het heel graag terug krijgen! De kleur was fel oranje, met het handvat zwart rubber. Het had een afneembaar uitklapmesje, aan de onderkant een schaar en nagelvijl er in, en helemaal onderop een glasbreker.
Als iemand het heeft gevonden, of als iemand iemand kent die plotseling zo'n mes bij zich draagt, hoor ik het graag! Alvast bedankt!

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Ketting Met Hanger

Vondelpark, 5 juli 2018

Woensdag 4 juli 2018 ben ik mijn favoriete ketting verloren. Het is een zilveren ketting met een hanger. De hanger heeft een kleine kunstopaal. Ik ben hem tussen 8:45 en 9:45 verloren op de fiets van Hoofddorpplein naar Amstelstation (door Vondelpark). De ketting heeft veel sentimentele waarde, dus ik zou enorm dankbaar zijn als iemand hem heeft gevonden.

On Wednesday 4th of July I lost my favorite necklace. It's a silver necklace with a hanger. The hanger has a small fake opal. I lost it between 8:45 and 9:45 while cycling from Hoofddorpplein to Amstelstation, through the Vondelpark. I would be super grateful if anyone found it, it has great sentimental value.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Leesbril

Vondelpark, 20 juni 2018

Today, tuesday 19th I lost my reading glasses nearby one of the little lakes closer to the museums direction around 14:00 in the afternoon. They are dark blue, almost black on the outside and brownish on the inside. If anybody knows anything I'll be in Amsterdam until tomorrow night!

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Sandalen

Vondelpark, 6 juni 2018

Sandaaltjes maat 26 met luipaard print, ongeveer zoals op de foto. Verloren bij het pierenbadje vorige week. Hoop dat iemand ze gevonden heeft!

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Blauwe Tas

Vondelpark, 3 juni 2018

Mijn zoon heeft na zijn eindexamen in het Vondelpark met vrienden gechilld maar is toen zijn oude geruite Eastpak tas (postbestellermodel) vergeten! Dit is de tas die hopelijk straks aan de vlaggenmast moest hangen! 6 jaar meegelopen en nu weg. Wie oh wie heeft het gevonden??? Bijgevoegde foto is van eerste dag middelbare school dus deze tas maar dan heel versleten!

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Donkerblauwe Jas

Vondelpark, 1 juni 2018

Ik ben mijn donker blauwe jas, merk D&G, met zilveren knopen aan de voorkant. Een Zomerjas, half lang. Vandaag zondag vlakbij het grote podium verloren op zondag, 27 mei 2018.
Aub vind mijn jas en informeer mij.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Vijf Sleutels

Vondelpark, 3 mei 2018

Op vrijdag, 20 april 2018 ben ik mijn sleutelbos met vijf sleutels verloren.
De bos is te herkennen aan de vijf sleutels en gele accenten in de verschillende sleutelhangers, er zit een powerpuffgirl aan, een kralenhangertje en een koebelletje met daarop de "F".
Ik hoop dat mijn sleutels gevonden worden! Alvast erg bedankt !

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Vier Sleutels

Vondelpark, 22 april 2018

Het zijn 4 sleutels aan een bosje. Ze zijn te herkennen aan 2 zwarte kopsleutels en 1 met een paarse rand omheen. Die sleutel is rond. Ik hoop dat het gevonden wordt!

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Een Rolmaat

Vondelpark, 20 april 2018

Stanley Fatmax rolmaat van 8 meter verloren

Reacties graag via dit formulier.

Gevonden een Horloge

Vondelpark, 23 maart 2018

Rond zondag, 18 maart 2018 een Dames Casio horloge.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Sleutelbos met Kwast

Vondelpark, 23 november 2017

Op woensdag, 22 november 2017 ben ik een sleutelbos met rode leren kwast eraan verloren. vermoedelijk bij het kinderbadje en zandbak of in de Kattenlaan. Al mijn sleutels zitten er aan, dus mocht u ze gevonden, dan hoor ik het heel graag.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Bril

Vondelpark, 22 november 2017

Hallo, ik ben in de ochtend van dinsdag, 21 november 2017 rond 8:00 mijn bril op sterkte verloren. In de hoop dat iemand hem heeft gevonden plaats ik deze advertentie.
Hij is in opgevouwen toestand uit mijn jaszak gevallen.
Hij zie eruit als bijgaande foto.
Alvast bedankt als u hem heeft gevonden.

Reacties graag via dit formulier.

Categorie: Verloren