Werkgroep Vondelpark Wint Prijs

Vondelpark: 20 januari 2010

Uitreiking van de prijs

Tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst in het Wijkcentrum Vondelpark Concertgebouwbuurt werd afgelopen vrijdag de Frank Agterkamp wisseltrofee voor het jaar 2010 uitgereikt aan de Werkgroep Vondelpark.
Als u nog nooit van deze prijs gehoord heeft is dat niet verwonderlijk: ik ook niet. Maar toch was iedereen er erg blij mee, en ik voel me toch verplicht hier een stukje over te schrijven. Bij deze...

Bob Klepper, die de toespraak hield, huldigde de vrijwilligers van de werkgroep, de voorzitter, en alle instanties die al of niet tegen betaling hun hulp hebben aangeboden. Helaas werden in de toespraak de namen van Cornelie van der Feen die de werkgroep opgericht en groot gemaakt heeft, en hetVondelpark.net die veel publiciteit gegeven heeft aan de activiteiten van de werkgroep, vergeten. Daarna werd het buffet geopend.
Heeft u belangstelling ook deel te nemen in deze enthousiaste club van vrijwilligers dan kunt u zich nog opgeven. Met name worden nog vrijwilligers gezocht voor hulp bij de jaarlijkse paddentrek, die naar verwachting al over een maand begint.