Hond Vergiftigd

Vondelpark: 15 december 2007

Vergiftigde hond op AT5

Vandaag meldt het AT5 nieuws de tragische en plotselinge dood van een golden retriever in het Vondelpark. Het baasje, een dame wonend in de Vondelstraat, vertelde voor de camera haar relaas: de hond liep de vorige dag nog vrolijk haar dagelijkse uitje, en snuffelde in de bosjes en over de gazons. Monter kwam het na de wandeling thuis aan, en al gauw begon hij te braken. Even later kon de dierenarts nog slechts de dood vaststellen. Sectie leverde aanwijzingen op als zou het om een vergiftiging kunnen gaan.
Dat de hond wellicht een verloren zakje drugs geconsumeerd zou kunnen hebben werd uitgesloten. Zo'n grote hond zou er alleen maar een beetje high van worden. Al met al een mysterieuze zaak.

Nog vreemder wordt dit geval doordat op de TV duidelijk te zien was dat aan de voeten van de geïnterviewde mevrouw een levendige golden retriever zat, die even later vrolijk hollend in het Vondelpark gefilmd werd...

Heeft u verdachte hondenhapjes in het park aangetroffen, of is uw hond ook een geheimzinnige dood gestorven, wilt u dat dan melden?


Categorie: 2007 Honden