Nieuwe Fotogalerij

Vondelpark: 13 oktober 2007

Foto Fred van Soomeren

In onze fotogalerij besteden we aandacht aan Fred van Soomeren. Hij stelt een gedeelte van zijn collectie ter beschikking aan hetVondelpark.net

"De fotografie heeft altijd al mijn speciale belangstelling gehad, maar drukke werkzaamheden hebben lange tijd het intensief beoefenen van de fotografie in de weg gestaan, maar speciaal na mijn pensioen heb ik mij hieraan met volle overgave kunnen wijden.
In de loop der jaren heb ik aan vele exposities en met veel succes aan fotowedstrijden deelgenomen. Bovendien ben ik mij gaan bezig houden met het ontwerpen van mijn eigen website waar ik mijn foto's 'wereldkundig' kan maken. Geïnteresseerden kunnen surfen naar www.alvaso.be

Naast het ontwerpen van websites heb ik inmiddels diverse foto Cd-roms gemaakt waaronder één over Amsterdam. Deze CD met meer dan 700 foto's - uiteraard ook over het Vondelpark - geven aan de hand van een 1O-tal wandelingen een prachtig beeld van Amsterdam. Mocht hiervoor interesse bestaan dan kan informatie ingewonnen worden via zijn webstek.

De hier gepubliceerde foto's geven een summier overzicht wat het Vondelpark te bieden heeft. Wisselende schoonheid in de jaargetijden, rust en ontspanning."

NB: De galerij is intussen vervangen door een andere.


Categorie: 2007 Fotos