Nieuw Vindhek Geopend

Het nieuwe Vindhek (Foto: A. Weber)

Vondelpark: 11 maart 2015

Aan het Vindhek kun je je verloren handschoen terugvinden, en dat is al sinds 2006. Destijds gestart als simpel draadhek, nu is het een professioneel stuk design met vaste knijpertjes en al niet meer.

Maar het kan nog mooier. Op vrijdag, 6 maart 2015 werd een nog fraaiere versie van het Vindhek onthuld door de maakster, Annemarieke Weber. Dit model heeft een dakje met daarin uitgesneden het motief, en hier en daar het silhouet van de Vondelpark-ooievaar.

Het Vindhek wordt niet alleen gebruikt om er de gevonden handschoen in te hangen, nu wordt het nu ook steeds vaker gebruikt als off-line Twitter-post. Er hangen vaak diverse berichtjes als "Ik was hier" tot complete liefdesgedichten; van hondje weggelopen tot "Have you seen our daughter?". Kortom, voor de laatste nieuwtjes lees je naast hetVondelpark.net nu ook het Vindhek!

Het Vindhek is voor de toerist ook een favoriete achtergrond voor een stok-selfie.

Laatste nieuws

Annemarieke werkt op dit ogenblik aan een ontwerp van een speciaal hekwerk om PontNeuf-slotjes op aan te brengen, zodat de bruggen gespaard kunnen worden.

Zie ook de website het Vindhek.


Vindhek - 14 maart 2015 om 18:41
Voor liefdesslotjes heb ik een APART rood ontwerp: het Ik-ook-van-jou-Vindhek. Het groene "klassieke" Vindhek Vondelpark is bedoeld voor ontmoetingen,gevonden voorwerpen en creatieve vondsten zonde briefjes.

Een foto erbij van het complete Vindhek met dak zou leuk zijn op deze pagina : )


Categorie: 2015 | Vindhek | Verloren