Boekuitgave: Het Vondelpark Vandaag
Beeldmerk van 'Het Vondelpark Vandaag'

Vondelpark: 2 oktober 2014

In het kader van het 150-jarig jubileum van het Vondelpark gaat binnenkort een fotoboek verschijnen met als titel Vondelpark Vandaag. Het boek is samengesteld door de fotograaf Sinaya Wolfert, en zal vanaf zondag, 16 november 2014 in de boekwinkels verkrijgbaar zijn. Als u het boek voor 20 november bestelt via haar mail-adres, dan krijgt u 5 euro korting op de prijs van €38.

In het persbericht staat:

Het prachtig vormgegeven fotoboek Vondelpark Vandaag plaatst het park in een ander perspectief. U ziet het park door de ogen van de buren, de bewoners en de mensen die er werken. De monumenten in het park komen in dit boek tot leven, de historie wordt tastbaar en 'bewoners' van het Vondelpark vertellen hun persoonlijke verhaal over vroeger en nu. Daarnaast krijgt u een kijkje in de panden die grenzen aan het park en waaraan u normaliter voorbij loopt.

Vondelpark Vandaag gaat over 150 jaar historie, het maakt het onzichtbare zichtbaar en brengt het heden en verleden samen in tekst en beeld. Het is een boek dat geen enkele Amsterdammer mag missen.

Een preview van het boek is hier te zienCategorie: 2014 | Literatuur