Foto's van Wout Nooitgedagt

Vondelpark: 10 maart 2007

Foto van Wout Nooitgedagt

Nieuw op deze webstek is de fotogalerij. Dit is een steeds wisselende collectie gemaakt door bezoekers van het Vondelpark. De galerij wordt geopend met een prachtige collectie van een gastfotograaf.

De foto's in deze galerij zijn gemaakt door Wout Nooitgedagt. Hij is docent drama aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit houdt in dat hij aankomende docenten traint met betrekking tot presentatie technieken, creatief lesgeven en omgaan met agressie. In zijn vrije tijd pakt hij direct zijn camera op, een hobby die in december 2005 is begonnen, en gaat hij naar het Vondelpark om te fotograferen. Hij heeft een grote fascinatie voor natuur in de stad. Wout:

"Tussen de mensenwerelden in lijken de dieren onverstoord het leven voort te zetten. Wanneer ik dieren fotografeer ben ik op zoek naar handelingen. Uiteraard is licht voor de fotografie essentieel, maar de timing binnen de actie maakt voor mij de foto.

In deze fotoserie heeft Wout de primeur van de eerste ooievaar dit seizoen in het park, en van de schildpadjes in een van de Vondelparkvijvers.

NB: Inmiddels zijn de foto's al vervangen.


Categorie: 2007 Fotos Vogels