Sponsorloop Amsta Groot Succes

Vondelpark: 20 september 2009

Kopgroep in aantocht

Op zaterdag 19 september 2009 hield Amsta een sponsorloop om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Veel bewoners en begeleiders deden mee.

Het was een vrolijke boel in het Vondelpark zaterdag 19 september. Het was prachtig weer en overal wapperden de vlaggen van Amsta en het Ronald McDonald Kinderfonds. Over een parcours van 250 meter renden, liepen en rolden de deelnemers aan de sponsorloop. Zij werden aangemoedigd door hun supporters langs de lijn. Organisator Kim de Witte: "Het was een geslaagde dag. Zowel de bewoners en begeleiders hebben het heel erg naar hun zin gehad en erg hun best gedaan om veel geld bij elkaar te lopen. En door het mooie weer konden we er helemaal een feestje van maken."

Er is inmiddels al meer dan 250 euro binnen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Er moet nog veel geld binnenkomen van sponsors die nog moeten betalen. Amsta is erg blij met het opgehaalde bedrag en ook het Ronald McDonald Kinderfonds is dik tevreden.

PS: De deelnemers aan de sponsorloop wonen in wat vele mensen nog kennen als de Johannesstichting.

Al jaren geleden werd de naam de Kleine Johannes, en sinds de fusie van 2007 is de officiële naam Amsta.Categorie: 2009 Hardlopen