Goednieuwsboom in het Park

Vondelpark: 15 september 2007

Goed Nieuws

Op zijn tour langs popfestivals in het hele land is de Goednieuwsboom vandaag ook in het Vondelpark. Hij staat op de driesprong aan de grote vijver -die met de fontein, tegenover het openluchttheater. Iedereen is uitgenodigd zijn eigen goede nieuws op een kaartje te schrijven en die in de boom op te hangen, om zo je goede gevoel met anderen te delen. Want gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

Met deze boom wil de organisatie achter dit idee mensen bewust maken dat er ook veel goed nieuws is en dit wel wat meer aandacht verdient.
De redactie heeft enkele van de kaartjes gelezen. Veel mensen laten weten hun bezoek aan het Vondelpark te waarderen. Het mooie weer en de eerste herfstkleuren. Anderen getuigen van hun liefde voor hun partner, of hun hondje. Ook laten weer anderen weten dat ze gewoon gelukkig zijn, al dat niet met de rede waarom.

Het is de bedoeling van de organisatie dat de goednieuwsboom jaarlijks een dag in Amsterdam terugkomt.

En soortgelijk initiatief is de Vondelpark Dreams, waar je je droom over het Vondelpark kunt opschrijven op een kaartje en ophangen. Deze waren anderhalf jaar geleden nog in het park.

Zie ook hun webstek


Categorie: 2007 Goednieuws