Excursies

Tijdens een excursie in het Vondelpark

Als u belangstelling heeft om met een groep een rondleiding door het Vondelpark te houden, is er de mogelijkheid voor een excursie.

Iedere excursie wordt op maat gepresenteerd door een of meerdere parkdeskundigen. De minimumtijd voor een korte ronde is een uur, en kan uitlopen tot een halve dag. U kunt kiezen voor een bepaald thema, of een algemene uitleg. Bijvoorbeeld natuur, geschiedenis, architectuur. Als er vergunning verkregen wordt, is het ook mogelijk het normaal afgesloten gebied in het park te bezoeken.

De kosten zijn vanaf 20 euro voor een kleine groep en een uur. Meerkosten voor een grotere groep (meer gidsen) en langere tijd. De opbrengst wordt besteed aan de onderhoud van deze webstek, en zo hoop ik hetVondelpark.net vrij van reclame te behouden. Reserveren een maand (voor een kleine excursie) tot drie maanden van tevoren.

Meer informatie kan opgevraagd worden via de contact pagina. Geef hierin aan wat uw wensen zijn bij deze rondleiding, welke datum en tijd, hoe groot de groep is, en vraag een prijsopgave.


Categorie: Excursie